Tuinadvies groot en klein

In basis lever ik drie diensten. Deze drie onderdelen zijn naar believen te combineren maar worden altijd voorafgegaan aan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij u thuis.

Als u besluit mij de opdracht te geven, ga ik aan de slag. Na elke afgeronde fase kom ik deze presenteren, bespreken we eventuele wijzigingen en ga ik ermee verder.

compleet ontwerp structuur van boven Compleet Tuinontwerp

Een compleet tuinontwerp bestaat uit een handgetekend ontwerp op schaal, indien nodig aangevuld met detailtekeningen of dwarsdoorsnedes. Als de situatie daarom vraagt zal ik meerdere ontwerpen maken waaruit in een vervolggesprek de best passende zal worden gekozen en uitgewerkt.  In dit proces vinden meestal 3 gesprekken plaats.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Beplantingsplan

Er zijn verschillende detailleringsniveaus mogelijk voor een beplantingsplan. Ik kan alle benodigde planten in een duidelijk overzicht zetten. Ik kan dit verder uitwerken door een tekening op schaal te maken met alle planten precies op de goede plek ingetekend. Maar ik kan u ook volledige service bieden door de benodigde planten bij u thuis af te laten leveren en ze zelf op de goede plek in de tuin plaatsen.

begeleiden aanleg Begeleiden aanleg

Als afrondende stap kan ik u de organisatie van de aanleg uit handen nemen. Ik overleg met de hovenier, ik ben bij de bespreking van de offerte, ik ben aanwezig bij bepalende momenten van de aanleg en ben aanspreekpunt voor onverwachte situaties.

Daarnaast heb ik nog een budget service. Hier gaat alleen een orienterend telefoongesprek aan vooraf. Ik kom dan op lokatie langs en breng alles mee wat nodig is om in één ochtend of middag samen een tuinontwerp en/of – als de tijd het toelaat-  een beplantingsplan te maken. Alle gemaakte schetsen en plantlijsten blijven in uw bezit. Er volgt geen nawerk, u bent in 1 dagdeel klaar. Ideaal voor mensen die zelf mee willen denken en daar tijd voor vrij maken. Uiteraard heeft zo’n schetsontwerp niet de diepgang die u van een Compleet Tuinontwerp kunt verwachten.